Terapianurkka

Terapiaa ja keskusteluapua elämän eri tilanteisiin

Terapiaa, psykoterapiaa ja keskusteluapua elämän eri tilanteisiin, Loviisa, Kotka, Porvoo.

Koulutus:

  • Ylioppilas 1999

  • Sairaanhoitaja AMK (psyk. hoitoon suuntautunut) 2003

  • psykoterapeuttiset valmiudet 2010

  • ratkaisukeskeinen erityistason psykoterapeuttikoulutus (Lyhytterapiainstituutti) 2014

Olen aiemmin toiminut sairaanhoitajana psykiatrisella akuutilla suljetulla osastolla ja psykiatrian päivystyspoliklinikalla ja psykiatrian ajanvarauspoliklinikalla aikuisten parissa vuosina 2007-2014, jonka jälkeen tein eri pituisia määräaikaisuuksia vuoden 2015 loppuun saakka. 2015-2017 toimin Kotkan kaupungilla psykiatrisena sairaanhoitajana lasten ja nuorten ongelmien parissa, sekä heidän ja heidän perheiden tukemisen merkeissä.

Ennen vuotta 2007 toimin sairaanhoitajana mm. vanhustenhoidossa hetken aikaa vastaavana hoitajana, sijaisena lastenosastolla sekä akuutilla suljetulla psykiatrian osastolla määräaikaisena työntekijänä ennen vakituistamistani.

Olen työskennellyt myös keikkaluontoisesti psykiatrisessa kuntouttavassa asumisyksikössä, terveyskeskuksen vuodeosastoilla sekä Porvoon sairaalassa sisätautiosastolla sekä vanhusten kotihoidossa opiskeluaikoina.

Heti psykoterapeutiksi valmistumisen jälkeen aloitin psykoterapeutin työt ja kesästä 2017 lähtien olen tehnyt niitä täysipäiväisesti omalla vastaanotolla.

Terapiatyöni perustuu käytännössä vankkaan ammattitaitoon ja asiakkaan arvostukseen. Olen kiinnostunut eri-ikäisistä ihmisistä, heidän elämäntarinoistaan, ja siitä miten voin olla apuna matkalla parempaan. Olen maanläheinen ja utelias tarkkailija, joka ei hätkähdä hankalista ja monipolvisistakaan ongelmista. Tervetuloa!