Terapianurkka

Terapiaa ja keskusteluapua elämän eri tilanteisiin

Terapiaa, psykoterapiaa ja keskusteluapua elämän eri tilanteisiin, Loviisa, Kotka, Porvoo.

Koulutus:

  • Ylioppilas 1999

  • Sairaanhoitaja AMK (psyk. hoitoon suuntautunut) 2003

  • psykoterapeuttiset valmiudet 2010

  • ratkaisukeskeinen erityistason psykoterapeuttikoulutus (Lyhytterapiainstituutti) 2014

Työkokemusta minulla on lasten ja nuorten parissa tehtävästä työstä elokuusta 2015 alkaen kohderyhmänä psyykkisesti oireilevat yli 12-vuotiaat.

Olen aiemmin toiminut sairaanhoitajana psykiatrisella akuutilla suljetulla osastolla ja psykiatrian päivystyspoliklinikalla ja psykiatrian ajanvarauspoliklinikalla aikuisten parissa vuosina 2007-2014, jonka jälkeen tein eri pituisia määräaikaisuuksia vuoden 2015 loppuun saakka.

Ennen vuotta 2007 toimin sairaanhoitajana mm. vanhustenhoidossa vastaavana hoitajana hetken aikaa, sijaisena lastenosastolla sekä akuutilla suljetulla psykiatrian osastolla määräaikaisena työntekijänä ennen vakituistamistani.

Olen työskennellyt myös keikkaluontoisesti psykiatrisessa kuntouttavassa asumisyksikössä, terveyskeskuksen vuodeosastoilla sekä Porvoon sairaalassa sisätautiosastolla sekä vanhusten kotihoidossa opiskeluaikoina.

Terapiatyöni perustuu käytännössä vankkaan ammattitaitoon ja asiakkaan arvostukseen. Olen kiinnostunut eri-ikäisistä ihmisistä, heidän elämäntarinoistaan ja siitä miten voin olla apuna matkalla parempaan. Olen maanläheinen ja utelias tarkkailija, joka ei hätkähdä hankalista ja monipolvisista ongelmistakaan.